2009. május 1., péntek

Ferenczy László

Nagyon fontosnak tartom megemlíteni Ferenczy László nevét, akinek egyik könyve, az "Termékhasználati tanácsok" címet viseli.
Ferenczy László (nem mellesleg) ETI vizsgával rendelkező természetgyógyász. Fent említett könyvében a leggyakrabban előforduló betegségekről, valamint a természetgyógyászati készítmények használatáról ír. Nagyon érdekes, ajánlom mindenki figyelmébe. Amiért fontosnak tartottam ezt a kis bemutatót, az az, hogy szeretnék idézni a könyvéből, egy olyan részt, ami mindenki számára egy "ébresztőt" jelenthet, aki még nem vált tudatossá környezete és egészsége megőrzésével kapcsolatban.

Íme:

"Napjainkban csak közös erőfeszítéssel tudjuk lassítani azt a globális folyamatot, amely megnyílvánul az élet minden területén. Épp ezért ideje kézbe venni sorsunkat, felelőséget vállalni egyéni és közös tetteinkért és tenni, mindenkinek saját életterében, a hétköznapok során azért, hogy gyönyörű bolygónk a föld, még gyermekeink számára is elérhető legyen!"

Ferenczy László, Bp. 2008. 10. 20.


Csak annyit szeretnék hozzá fűzni, hogy ezek a gondolatok járnak az én fejemben is, de én nem tudtam volna ilyen érthetően, egyszerűen és "szívszorítóan" (hatásosan) megfogalmazni. A bolygó ugyanis, amin élünk, nem a miénk!!!, mi is úgy örököltük az őseinktől, csak használatra kaptuk meg, és úgy kéne tovább adnunk, hogy még utódaink hosszú sora használatba tudja venni tőlünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése